Valikko

Lapset ja nuoret

lapset.pieni

Junioritoiminta kesällä 2017

HLR Golf Academyn vetämät junioriharjoitukset käynnistyvät huhtikuun loppupuolella ja treeniaika on torstaisin klo 17.15 – 18.30. Lisäksi Hiekkaharjussa pidetään treeni-ja pelipäiviä. Ilmoittautumisten perusteella perustamme nyt aluksi 1 – 2 eri tasoryhmää. Otamme jo tässä vaiheessa vastaan ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme resursoida ohjaajat ja tehdä mahdolliset ryhmäjaot. Ilmoita meille juniorin nimi, ikä ja pelitaso (aloittelija, tasoitus tai pelivuodet). Hiekkaharjun pidemmät treeni/pelipäivätpidetään klo 10 – 13. Junioritoimintaan voi osallistua monella eri tavalla aina kertakäynnistä koko kesän mittaiseen suppeampaan tai laajempaan harjoituspakettiin. Tarkemmat harjoitusajat ja maksut alla.

Myös Barkov Golf School juniorileirit alkavat pyörimään koulujen kesäloma-ajalla. Lepäävaarassa pidetään Starttileirejä, jotka on tarkoitettu aloitteleville junioreille. Tsemppileirit jo hieman pelikokemusta omaaville junioreille pidetään Hiekkaharju Golfissa. Leireistä löytyy lisätietoa www.barkovgolfschool.fi. Barkov Golf Schoolilla on myös omat Facebook-sivut, jossa pääsee hyvin tutustumaan leirimeininkiin.

Harjoitusajat

27.4. klo 17 – 18.30 Juniorikauden avajaiset, ilmainen tutustumispäivä Leppävaarassa

  • Juniorit pääsevät tutustumaan harjoituksiin ja ohjaajiin
  • Vanhemmille info kesän junioritoiminnasta
  • Mehu ja kahvitarjoilu

4.5. – 21.9. klo 17.15 – 18.30 Torstain viikkoharjoitukset Leppävaarassa

  • Monipuolista tekniikka- ja taitoharjoittelua vaihtelevilla teemoilla

La 13.5. / La 27.5. / Pe 16.6. / Pe 14.7 / La 5.8. / La 19.8. / La 2.9. / La 16.9. Treeni/pelipäivät Hiekkaharjussa

  • Alkulämmittelyt, pelikierrokseen valmistautuminen, rutiinit ja pelitaktiikka

 

Harjoitusmaksut

Junior Basic -passi 130 €, viikkoharkat Leppävaarassa

Junior Elite -passi 240 €, viikkoharkat + treenipäivät Hiekkaharjussa

Kertamaksu viikkoharkat 10 €

Kertamaksu Hiekkis treenipäivään 25 €

BGS Starttileiri 3 päivää 149 €

BGS Tsemppileiri 4 päivää 189 €

Elite –passin lunastaneelle BGS leirimaksu – 50 %.

 

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautumiset

Hanna-Leena Ronkainen

044 5355967

info@golfacademy.fi


 

BARKOV GOLF SCHOOL 2017

barkov neliö

Barkov Golf School aloitti toimintansa kesällä 2016. Jo ensimmäisenä kesänä leireille saatiin mukava määrä junioreita ja meininki oli hyvä! Erityisen onnellisia junioreita nähtiin Barkov-päivänä, kun leiriläiset pääsivät tapaamaan NHL-tähti Aleksander Barkovia.

Kesällä 2017 järjestämme kahden eri tason leirejä. Starttileirit on tarkoitettu aivan aloittelijoille ja kaikista nuorimmille junioreille. Tsemppileirit ovat 2-tason leirejä eli ne on tarkoitettu junioreille, joilla on jo hieman kokemusta golfista.

 

Starttileirit

Kenelle?

  • 6-14 vuotiaille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta golfista
  • alle 12 vuotiaille, joilla on vähäistä kokemusta golfista

Missä leirejä pidetään?

Starttileirejä pidetään Continental Golf Park Leppävaarassa ja Hiekkaharju Golfissa. Kaikkien leiriläisten yhteinen Barkov-päivä pidetään Hiekkaharju Golfissa.

Mitä leirillä tehdään?

Opetellaan lajin perusteita, kisaillaan, harjoitellaan yleisiä golfissa tarvittavia liikuntataitoja pelien ja rastiharjoitusten avulla. Lisäksi golfetiketti tulee tutuksi. Leirillä harjoitellaan ja kisaillaan sekä joukkueina että yksilöinä.

Leirin kesto on kolme päivää ja ohjelmaa on joka päivä klo 10 – 15. Lisäksi kesän aikana pidetään yksi kaikkien leiriläisten yhteinen Barkov-päivä, jossa Aleksander on mukana tapaamassa leiriläisiä.

Mitä tarvitaan mukaan leirille?

 Leirille tarvitsee ainoastaan säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja iloisen mielen. Meiltä löytyy lainavälineet, mikäli omia mailoja ei ole. Leirin aikana on tarjolla vettä ja mehua, mutta omia eväitä ja juomapullo voi olla mukana.

Paljonko leiri maksaa?

Leirin hinta on 149 €. Hintaan sisältyy ruokailut ja Barkov-päivän ohjelma. Lisäksi leiriläiset saavat leiriä varten suunnitellun paidan ja päähineen.

 Starttileirien aikataulut

5. – 7.6. Continental Golf Park Leppävaara
5. – 7.6. Hiekkaharju Golf Vantaa
12. – 14.6. Continental Golf Park Leppävaara
19. – 21.6. Hiekkaharju Golf Vantaa
26. – 28.6. Continental Golf Park Leppävaara
3. – 5.7. Continental Golf Park Leppävaara
3. – 5.7. Hiekkaharju Golf Vantaa

 

Ilmoittaudu starttileirille tästä

Voit ilmoittautua myös Hiekkaharjun tai Leppävaaran caddiemasterille tai sähköpostilla info@golfacademy.fi (ilmoita huoltajan yhteystiedot sekä juniorin nimi ja syntymäaika)

 

Tsemppileirit

Kenelle?

  • 12 – 14 vuotiaille, joilla on hieman kokemusta golfista (esim Barkov leiri v. 2016 käyneet)
  • alle 12 vuotiaille, joilla on green card suoritettuna ja pelikokemusta

Missä leirejä pidetään?

Tsemppileirit pidetään Hiekkaharju Golfissa, jossa pääsemme leirin aikana myös pelaamaan Kehä-6 harjoituskenttää.

Mitä leirillä tehdään?

Leirillä painopiste on lajiharjoittelussa ja ”golfariksi” kasvamisessa. Paneudumme tarkemmin lajitekniikkaan ja teemme monipuolisia harjoitteita. Oheisharjoittelussa painotetaan lajin vaatimia fyysisiä ominaisuuksia. Lisäksi kisaillaan sekä joukkueina että yksilöinä. Rutiinit ja etiketti ovat mukana harjoituksissa. Toimiminen golfkentällä, säännöt ja erilaiset pelimuodot tulevat tutuksi peliharjoituksissa. ”Virallinen” leirikilpailu viimeisenä päivänä.

Leirin kesto on neljä päivää ja ohjelmaa on joka päivä klo 10 – 15. Lisäksi kesän aikana pidetään yksi kaikkien leiriläisten yhteinen Barkov-päivä, jossa Aleksander on mukana tapaamassa leiriläisiä.

Mitä tarvitaan mukaan leirille?

 Leirille tarvitset ainoastaan säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja iloisen mielen. Meiltä löytyy lainavälineet, mikäli omia mailoja ei ole. Leirin aikana on tarjolla vettä ja mehua, mutta omia eväitä ja juomapullo voi olla mukana.

Paljonko leiri maksaa?

Tsemppileirin hinta on 189 €. Hintaan sisältyy ruokailut ja Barkov-päivän ohjelma. Lisäksi leiriläiset saavat paidan ja lippiksen.

Tsemppileirien aikataulut

12. – 15.6. Hiekkaharju Golf Vantaa
26. – 28.6. Hiekkaharju Golf Vantaa
10. – 13.7. Hiekkaharju Golf Vantaa

 

Ilmoittaudu tsemppileirille tästä

Voit ilmoittautua myös Hiekkaharjun caddiemasterille tai sähköpostilla info@golfacademy.fi (ilmoita huoltajan yhteystiedot sekä juniorin nimi ja syntymäaika)